Solvind v/ Jon Brændsgaard Toft • CVR: 38615963 • Adresse: Engparken 19 ST 2 • Postnr.: 8230 Åbyhøj 
Tlf.: 60 70 95 80 • Mail: jon@forlagetsolvind.dk

Claire Og Julemiraklet

af Luna Mørup

 

„Jeg skal fandeme ikke til Frankrig!“

 

Claire er stadig i dyb sorg over farens død, da hendes mor beslutter, de skal være hos deres franske familie hele julen. Claire er både vred og frustreret, men med sine sytten år kan hun intet bestemme selv. Selvom det ikke ligefrem har været de nemmeste to måneder, må Danmark alligevel være bedre end åndssvage Paris. Ikke nok med alle taler fransk – et sprog Claire for længst har opgivet at lære, så er hun også tvunget til at være social, hvilket hun vil gøre alt for at undgå. Derfor er Claire overhovedet ikke i godt humør, da de når frem til familiens store hus.

 

Midt i al sin elendighed møder hun Fleur. Selvom Fleur er lidt underlig, nyder Claire at være sammen med hende. Der er som om, alt det dårlige forsvinder og bliver erstattet af noget helt ubeskriveligt. Da det går op for Claire, hun er forelsket i Fleur, bliver tingene for alvor besværlige.

 

·  Fleur er en pige

·  Hun bor i Frankrig

·  Det er ikke sikkert, hun føler det samme

·  OG så er hun desuden forlovet med Claires fætter

 

 

 

Om forfatteren

Luna Mørup er født og opvokset i Roskilde, indtil hun fyldte 13 år, hvorefter hele familien flyttede til Slagelse. Siden 11-års alderen har hun interesseret sig for at skrive.

 

Skriverierne fylder det meste i Lunas liv, men ellers er hun glad for at læse, se film, blogge og høre musik. Hun er gift med Julie, og sammen har de katten Noir. Luna spiller guitar, og har sunget hele sit liv. Lige nu er hun i gang med at lære Julie at spille. Selvom Luna har et lidt hårdt udseende, med piercinger og sort makeup, så er hun en håbløs romantiker, og har samtidig en kærlighed til alt der er zen. Den gode stemning betyder alt for hendes kreativitet. „Claire Og Julemiraklet“ er Lunas første udgivelse, men helt sikkert ikke den sidste.

 

 

 

Anmeldelser og omtale

The Reviewing Author, 2018

Xenia's Bogblog, 2018

Boganmelderen, 2018

Sanne Bogorm, 2018

Boghjemmet, 2018

Pipaluk Books, 2018

Fullybooked, 2018

 

Udgivelsesdato: 01/05/2018

Omslag: Stift bind.

Sideantal: 160.

Format: 12x19 cm.